ГРОДНА
Аўторак,
25 сакавіка 2025 года |
Малочныя цукеркі

Неабходна:
1/2 шклянкі вады, 125 г сметанковага масла, 250 г цукру, 300 г сухога малака.
Як прыгатаваць?
1. Ваду, масла і цукар давесці да кіпення і варыць на павольным агні каля 20 хвілін.
2. Сухое малако прасеяць праз сіта.
3. Масляную масу зняць з агню, дадаць сухое малако і старанна перамяшаць.
4. Гарачую масу змясціць у кандытарскі мяшок і выціснуць на паперу для выпякання. Можна таксама выкарыстоўваць маленькія сіліконавыя формы.
5. Малочныя цукеркі пакінуць для застывання на ноч. Захоўваць цукеркі можна некалькі дзён.
Смачна есці!
1/2 шклянкі вады, 125 г сметанковага масла, 250 г цукру, 300 г сухога малака.
Як прыгатаваць?

2. Сухое малако прасеяць праз сіта.
3. Масляную масу зняць з агню, дадаць сухое малако і старанна перамяшаць.
4. Гарачую масу змясціць у кандытарскі мяшок і выціснуць на паперу для выпякання. Можна таксама выкарыстоўваць маленькія сіліконавыя формы.
5. Малочныя цукеркі пакінуць для застывання на ноч. Захоўваць цукеркі можна некалькі дзён.
Смачна есці!
< Папярэдняя | Наступная > |
---|
Літургічны каляндар
![]() | |
Адзначаем
імяніны: | |
Да канца года засталося дзён: 282 |
Чакаем Вашай падтрымкі

Просім Вас аб дапамозе ў абвяшчэнні Добрай Навіны. Мы чакаем Вашых лістоў, артыкулаў, здымкаў і падтрымкі ў фінансаванні газеты. Як адна сям’я “Слова Жыцця” мы прагнем несці Божае слова, гаварыць аб Хрысце і Касцёле ўсё большай колькасці людзей у Беларусі і па-за яе межамі.