Рэцэпт разлічаны на 20 штук цукерак.
Прадукты:
фінікі - 1 шклянка, разынкі без костачак - 1 шклянка, грэцкія пасечаныя арэхі - 1/2 шклянкі, вішні без костачак - 20 шт., какосавая стружка - 4 ст. лыжкі, цукар - 1 шклянка.
Спосаб прыгатавання:
1. Сухафрукты прамыйце і старанна абсушыце на папяровым ручніку. Здрабніце фінікі, разынкі, арэхі і какосавую стружку да аднароднай масы.
2. З атрыманай масы скруціце 20 невялікіх шарыкаў. У сярэдзіну кожнага шарыка ўкладзіце па адной вішаньцы.
3. Абкачайце цукеркі спачатку ў цукры, затым - у какава-парашку.