Разам з мамай прыгатуем штосьці салодкае

Хвіліна творчасці

Неабходныя прадукты:
250 гр. вафель, акрамя лімонных; 40 - 50 мл. малака, 10 гр. масла, 50 мл. сока з бурака, 10 мл. сока з лімона, цукар, галінка хвоі.
Спосаб прыгатавання:
1. Вафлі здрабніць у блэндары.
2. Дадаць гарачае малако і масла.
3. Замясіць “цеста”, скачаць шар.
4. Ад яго адшчыпваць невялікія кавалачкі і з іх скачаць маленькія шарыкі.
5. На некалькі секунд апусціць шарык у лімонны сок, а потым - у бурачны.
6. Затым адразу ж абкачаць іх у цукры і пакласці на талерку.
7. Хваёвыя іголкі прымацаваць да вішанек.
8. Паставіць іх у халадзільнік, каб хвосцікі добра трымаліся. Усім - прыемнага апетыту !!!